27. 06. 2024

Vodja Centra za razvoj in preventivo Komisije za preprečevanje korupcije (Komisija) mag. Vita Habjan Barborič je danes na brezplačnem dogodku Načrt integritete in nasveti za skrbnike načrtov integritete v organizaciji Komisije usposabljala več kot 300 javnih uslužbencev in funkcionarjev.

Več
13. 06. 2024

Sodelavca Komisije za preprečevanje korupcije (Komisija) sta ta teden zaposlene v javnem sektorju usposabljala o temah, povezanih z zdravstvom, in sicer o javnem naročanju v zdravstvenih ustanovah in s tem povezanih korupcijskih tveganjih ter o integriteti, kršitvah integritete v praksi in sistemskih rešitvah zanje.

Več
06. 06. 2024

Na Komisiji za preprečevanje korupcije (Komisija) smo danes izvedli brezplačno spletno usposabljanje o institutih Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije (ZIntPK), ki ga je vodila vodja Službe za operativo na Komisiji Katja Mihelič Sušnik. To je bilo drugo samostojno spletno usposabljanje Komisije - prvo smo konec maja namenili Zakonu o zaščiti prijaviteljev (ZZPri) – in je del...

Več
05. 06. 2024

Predstavnika Komisije za preprečevanje korupcije (Komisija) sta včeraj in danes na dveh ločenih dogodkih Ministrstva za zunanje in evropske zadeve usposabljala uslužbence diplomatsko konzularnih predstavništev o institutih Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije (ZIntPK).

Več

Novice pred 1. 1. 2024 so dostopne na arhivski spletni strani.